Dezinsectie

dezinsectie

DEZINSECTII NON-STOP IN ORADEA

Combaterea insectelor taratoare si zburatoare care pot periclita sanatatea omului si a animalelor, reprezentand vectori in transmiterea unor boli infecto-contagioase si parazitare, se face printr-o metoda terapeutica si de prevenire care poarta denumirea de

DEZINSECTIE.

Prin dezinsectie pot fi prevenite afectiuni ca tuberculoza, toxiinfectia alimentara, virozele, malaria, febra oftoasa, tifusul, afectiunile automate, ciuma, turolemia, variola, antraxul, pesta porcina.

Procedeu: operatiunea de dezinsectie se face prin stropire cu atomizoare pe benzina sau pompe de mana, atat in spatii inchise, cat si in spatii deschise, insistandu-se asupra focarelor de infectie. Aceasta operatiune de dezinsectie se mai poate efectua si cu ajutorul fumigatiilor, substante solide, in care este impregnat insecticidul amestecat cu o substanta pirogena, prin ardere lenta se degaja gazul toxic, fum insecticid de mare eficacitate, insistandu-se asupra posibilelor focare.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

Cele mai cunoscute insecte daunatoare intalnite in Romania, indepartate prin dezinsectie, sunt gandacii de bucatarie, mustele, tantarii, moliile de haine, moliile de covoare, plosinitele de casa, pajanjenii de casa, puricii, greierii de casa, viespile, furnicile negre si rosii, care vehiculeaza si transmit boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale (direct sau indirect) si produc pagube material prin consumul, degradarea si poluarea produselor agroalimentare, locuintelor, depozitelor, adaposturilor de animale, ambalajelor, etc.

Dezinsectia

 completeaza

dezinfectia

 si contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni (tantari, paduchi, purici, plosnite, capuse, etc.)

dezinsectie oradea dezinsectie oradea

Contribuie efectiv la igienizarea adaposturilor de animale, a locuintelor, magaziilor din fermele zootehnice, la reducerea pagubelor importante pe care daunatorii le produc fondului de produse agroalimentare depozitate.

Din punct de vedere practic, o dezinsectie este de doua feluri:

  • dezinsectie preventiva (profilactica) care are scop de a impiedica inmultirea si raspandirea daunatorilor. Ea trebuie sa aiba caracter permanent;

  • dezinsectie curativa (terapeutica sau de combatere) in focar, urmareste distrugerea si indepartarea insectelor si atropodelor din unitatea asupra careia se actioneaza.

Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea Deratizare, dezinsectie, dezinfectie Aderamed Oradea

Alte specii de insecte produc pagube importante plantelor cultivate (cereale, plante industriale, leguminoase, etc.) sau produselor agroalimentare depozitate, prin consumul si degradarea acestora.

Numeroase atropode sunt periculoase prin intepatura lor veninoasa. Unele artropode degaja un miros dezgustator care exercita o actiune suparatoare asupra omului, iar altele, in special acarienii din depozitele agroalimentare, produc afectiuni cutanate, iritatii ale mucoaselor oculare.

dezinsectie

MATERIALE UTILIZATE:

Pentru dezinsectie sunt utilizate insecticide 100% eficiente din grupa III-IV, autorizate de ministerul sanatatii si din Romania. Sunt eficace in dezinsectie pentru o vasta gama de insecte taratoare si zburatoare cu remanienta indelungata. Se recomanda aplicarea lor in dezinsectie in scoli, magazine, industrie alimentara si nealimentara, hoteluri, spitale, locuinte si industrie, nefiind periculoase pentru om, animale si mediul inconjurator.

Solutia de baza fiind:

  • K-OTHRINE (Germania)
  • PETRIN-S (Copyr - Italia)
  • FENDONA (Franta)
insecticide autorizate
dezinsectie aderamed eficienta

Vremea pisicilor a trecut.
Incercati ceva mai eficient!
Deratizare - Dezinsectie
Dezinfectie - Aderamed