Dezinsectie

Aderamed Srl ofera servicii de dezinsectie de calitate superioara, realizate doar cu produse profesionale din import. Toata gama de produse utilizate este avizata de catre Ministerul Sanatatii si este in concordanta cu directivele europene pentru protejarea mediului si a persoanelor.

Operatiunea de dezinsectie este necesara la fel cum este si deratizarea, fiindca insectele pun in pericol sanatatea si confortul oamenilor. Insectele sunt purtatoare de nenumarate boli foarte periculoase.

Prin dezinsectie pot fi prevenite afectiuni ca tuberculoza, toxiinfectia alimentara, virozele, malaria, febra oftoasa, tifusul, afectiunile automate, ciuma, turolemia, variola, antraxul, pestia porcina.

In Romania, principalii daunatori indepartati prin dezinsectie sunt: gandacii de bucatarie, tantarii, mustele, moliile de covoare, moliile de haine, plosnitele de casa, puricii, paianjenii de casa, greierii de casa, furnicile negre si rosii, viespii, care transmit boli infecto-contagioase si paratizare, atat pentru om cat si pentru animale si produc pagube materiale importante.

Servicii de dezinsectie

O dezinsectie, din punct de vedere practic este de doua feluri:

- dezinsectie profilactica (preventiva) pentru a preveni aparitia daunatorilor si de a impiedica inmultirea si raspandirea lor.
- dezinsectie curativa (de combatere sau terapeutica) care urmareste distrugerea si indepartarea tuturor insectelor si artropodelor din locatia vizata.

Pentru dezinsectie se utlizeaza insecticide din grupa III-IV care sunt 100% eficiente. Acestea sunt eficiente pentru o gama larga de insecte taratoare si zburatoare cu efecte indelungate.
Produsele de dezinsectie nu sunt periculoase pentru om, animale si mediul inconjurator si sunt recomandate pentru dezinsectie in scoli, spitale, hoteluri, locuinte, magazine si industrie.

Firma noastra are personal calificat si cu experienta in dezinsectie si va ofera servicii la cel mai inalt nivel pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de o viata mai linistita si mai sigura.

 
deratizare  | 2010
powered by EMERiGOS
web design